19. jul. 2009

Nyt husdyr

Det sidste stykke tid er aftenerne gået med at sammensætte denne sokkekanin. Dens stribede halstørklælde er blevet væk, så det var åbenbart ikke ment to be.

Sokkakanin1

Sokkekanin2   Sokkekanin3

11. jul. 2009

Hippietøs med hippieponcho

Så fangede jeg endelig Annabella med ponchoen, der er frit hæklet.

Hippieponchob

2. jul. 2009

Ferieplaner gik fuldstændig i vasken

Jeg var nok lidt for kæphøj, da jeg for nylig erklærede, at jeg hverken ville tage hækletøj eller ferielæsning med på ferie i Israel. Da jeg dagen før afrejse fortalte Hr. Ekelund om planerne, var han så venlig at opfordre mig til at genoverveje. Så i et anfald af panik og idéforladthed samlede jeg garn sammen til en snemand, som jeg også hæklede på, sidst jeg kørte turen til Dødehavet i 40 graders varme. I lufthavnen kom jeg også lige til at købe en bog i sidste sekund før afrejse. Godt, jeg ikke også havde planlagt at være på skrump på ferien, for vi væltede os selvfølgelig i israelsk humus og andre fantastiske lokale specialiteter.

Snemanden kommer I ikke til at høre mere om, for sidst jeg viste en lignende frem, blev jeg ringet op at indehaveren af den butik, der laver den “originale”, som jeg efterligner. Jeg havde skamrost hendes design og butik på min blog samt linket til hendes hjemmesde, men hun var IKKE smigret. Til gengæld var hun skinger og fornærmet og mente, at jeg opfordrede til kopiering af hendes ting og beordrede mig til at fjerne billederne øjeblikkeligt. Det skal jeg ikke nyde noget af igen. Uhadada!!

Snemanden blev hæklet i temerturer mellem 28 og 39 grader – celcius og undgik at smelte – trods alt. Traditionen tro hæklede jeg på vej til Dødehavet, hvor jeg herunder ses med en håndfuld “havbund” mens jeg prøver at holde balancen i “vandet-der-vil-vælte-en-om-på-ryggen”.

Dead Sea

Mens jeg var væk hjemmefra dumpede denne dejlig bog ind af brevsprækken…

Adorable%20Crochet%20for%20Babies%20and%20Toddlers

… fordi den indeholder opskriften på denne herlige trøje.

ilceandiccardi