4. jan. 2010

Man har vel et par hæklede tæpper

Da Annabella sov middagslur i dag, kom jeg til at kaste et vurderende blik på barnevognen udenfor. Der var lidt cirkustelt over den.

DSC_2397

Så skulle man ligesom tro, at det var det – men indenfor lå resten af samlingen, som primært er babytæpper. Jeg har kun selv hæklet det hvide med frynser og bedstemorfirkanter. De andre er gaver, Etsy-køb og genbrugsfund.

Hæklede tæpper

5 kommentarer:

LisBethLys sagde ...

Ja, mon ikke... Det er også altid rart at have et ekstra...
Sidste sommer fik vi stjålet vores bil LIGE udenfor vores hus imens vi sov... Det var naturligvis forfærdeligt, at den var væk, men det var næsten lige så forfærdeligt, at vi mistede alt det, man nu engang har i en stationcar til 5 personer: bl.a. ALT yndlingsmusikken og TO FLOTTE, HÆKLEDE ULDTÆPPER! Dét var skrækkeligt...
...Så pas du godt på alle dine dejlige tæpper!
-LisBethLys.

Anonym sagde ...

Sikke en imponerende samling. Jeg har kun et enkelt - som min oldemor har hæklet. Og så et Babette på vej (ligger i en pose og har gjort det meget længe). Må komme noget mere i genbrugsbutikkerne kan jeg godt se.

Lisbeth: sikke et mareridt!

Fru. Ekelund sagde ...

Lisbeth - jamen det var dog en skrækkelig historie. Det ville jeg aldrig komme over - jeg mener det pinligt nok :O)

Sisse - jeg har faktisk et mere - havde glemt at tage det med, på torods af, at det har fulgt mig hele min barndom - og pludselig blev tryllet frem igen for et par år siden. Også et klassisk bedstemorfirkant-tæppe, som min farmor hæklede til mig.

Glæder mig til at se dit tæppe, når det bliver færdigt. Det kan jo "aldrig vare" (som man siger i nordjylland), med dit hækletempo. Håber, det går godt med bogen :O)

Kh
Rikke

Kardemomme sagde ...

For en utrolig samling av vakre tepper!!
Jeg synes det er flott med masse glade farger og jeg ser at du lager en masse flotte heklede ting!! Jeg elsker jo selv å hekle og har heklekurven full av sirkusfarger :)
Tenk at du lager egen eksemkrem også! Skulle gjerne forsøkt meg på dette jeg også. Datteren har litt tørr hud som lett klør og det er vanskelig å finne gode kremer som er laget uten dyreforsøk og tilsatte hormoner fra kosmetikkindustrien...Vi bruker en olivenkrem fra Bodyshop som er veldig god men det hadde vært moro å lage sin egen..
Ha en fin uke! Hilsen Kardemomme :))

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Kardemomme

Hvis du får mod på at lave dine egne cremer, vil jeg meget gerne dele mine favoritopskrifter med dig, så du ikke behøver at eksperimentere. Sidst jeg tjekkede Body Shops produkter, var der fortsat hormonforstyrrende stoffer i. Jeg laver alle familiens cremer og lotions, flydende sæbe, shampoo, læbepomader mm. Det er sjovt og nemmere, end man skulle tro :O)

Ha' en selv en skøn uge! KH Rikke