tag:blogger.com,1999:blog-4998289126591375181.post7763075473463064739..comments2015-04-01T10:18:36.784+02:00Comments on Bare Hæklehopla: Dagens cremeproduktionRikkehttp://www.blogger.com/profile/06037190345959533625noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4998289126591375181.post-60690269759661914772011-02-05T08:18:12.953+01:002011-02-05T08:18:12.953+01:00I seldom leave comments on blog, but I have been t...I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommended by my friend, lots of valuable details, thanks again.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4998289126591375181.post-16874219963233097452010-02-14T10:45:00.453+01:002010-02-14T10:45:00.453+01:00Hej Katarina.
Velbekomme :O) Hvis du steriliserer...Hej Katarina.<br /><br />Velbekomme :O) Hvis du steriliserer alle materialerne og krukker før, du går igang med cremeproduktionem, holder cremen et helt år, da den jo bliver konserveret med atamon (som nok burde have været ren natriumbenzoat, men det havde jeg ikke lige).<br /><br />De bedste hilsner<br />RikkeRikkehttps://www.blogger.com/profile/06037190345959533625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4998289126591375181.post-73869330660406360552010-02-13T23:39:06.354+01:002010-02-13T23:39:06.354+01:00Takk for tipset:-) Jeg håper jeg en gang har mot p...Takk for tipset:-) Jeg håper jeg en gang har mot på å prøve å lave krem. Foressten - hvor lenge holder den?Katarinahttps://www.blogger.com/profile/07628545055180472337noreply@blogger.com