13. jul. 2012

Hæklet mobiltaske

Så er der hæklet en meget stram mobiltaske á la Lutter Idyl. Jeg ved ikke, hvordan det gik til, at jeg kom til at hækle den så stramt, at den visse steder må være vandtæt. Måske vil jeg lave én mere med lidt løs hånd, når mine arme er kommet sig over det her hækleri:

Den næste, kan meget vel være i en variant inspireret af disse labre farvekombinationer:

Farver

Update:

Jeg har sat en lomme på bagsiden til plastickort. Nu er jeg klar til shopping!

6 kommentarer:

LisBethLys... sagde ...

Lækker ser den ud, men lidt stram i betrækket, kan jeg godt se... Men så smuttermobilen jo til gengæld heller ingen steder, og det er jo faktisk slet ikke så skidt!

Den er rigtig sød...

Hav en dejlig dag! Mange hilsener fra din nabokone...

Rikke sagde ...

Hej LisBeth

Ja, det er nemlig rigtigt. Og denne telefon kan ikke tåle at blive tabt flere gange, så det er fint fint :-)

Ta og en dejlig dag til dig også!

Kh Nabokonen

Anonym sagde ...

Hvor er den fin! Jeg er helt vild med de store runde prikker, lækker combi. Ih glæder mig til at se den næste, det er nogle super fine "farvelader" du lader dig inspirere af:-)

Lise M Andersen sagde ...

Er det ikke en rigtig god ide at hækle netop en mobil-omslag lidt stramt? = more protection hvis den skulle tag en tur til gulvet? Just asking. Jeg syntes den har en rigtig flot retro-style look med de simple motiver og kølige farver. LIKE!

Glæder mig til at se resultatet på den næste med de flotte swirly farver :)

Rikke sagde ...

Monsterscircus - Tak!! Bare jeg nu ikke har lovet for meget ;-) Kh Rikke

Lise - ja du har ret, det er bestemt på flere måder en fordel, at den er stram i betrækket. Ulemperne er kun, at mobilos ikke hurtigt smutter i betrækket - og ud igen, samt at den bliver lidt uskøn af sådan at blive strukket så meget ud.

Men pyt. I dag har jeg hæklet en lomme til plastikkortene. Så nu er den fuldendt :-)

Kh Rikke

Vores mini sagde ...

Hejsa! Jeg står og er i en kæmpe krise. Min lille søn har mistet sin elskede Sutte Frederik. En hæklet dukke fra min barndom med lange arme og ben og hår på hovedet. Jeg troede min mor havde opskriften, men den kan desværre ikke findes. Derfor leder jeg efter en der måske kan hækle en ny ud fra et billedet? Jeg har syet en "dummy" af dukken størrelsesmæssigt og udseende som jeg sagtens kan sende og så kan de oprindelige farver ses på billedet.

Håber du vil vende tilbage til mig :) voresmini@gmail.com

dukken kan ses her: http://voresmini.blogspot.com.es/2012/07/hjlp-missing-in-action-sutte-frederik.html?showComment=1342641240809#c4761164639198997434