27. nov. 2011

Snefnug

Det er noget så sølle med hækleproduktionen her i huset, men lidt bliver det da til. Dette lodne snefnug er min første af slagsen. Den var sjov at hækle, især fordi, jeg fór vild i opskriften og måtte have fat i  hækelidolet Sidsel Sangild, der heldigvis var frisk på at hækle med og “drøfte” opskriften. Tak for det Sidsel!

Opskriften er gratis og fundet på Ravelry, der ledte mig herhen. Hivs du læser opskriften, så læg lige mærke til den dekadente detalje med den gyldne sikkerhedsnål. Det er der altså stil over!

PS: I øjeblikket bevæger jeg mig rundt i blogland som et usynligt spøgelse. Til alle, der har blogs på Blogger, som jeg har: Jeg kan ikke kommentere hos jer. Jeg sender syrlige feedback mails til Google – håber, I gør det samme, så de kan få strammet op! Ellers flytter jeg tilbage på min gamle blog.

13. nov. 2011

Endelig hæklet julepynt!

Der er meget stille på hæklefronten her huset for tiden. Der er meget andet på tapetet. Det der optager det meste af “min egen tid” er vedligehold af korpus. Heldigvis kan det foregå i fitnesscenter med lydbog i ørerne eller foran en yndlingsserierne på tv. Nå men lidt er det da blevet til. Dette 15 cm. høje juletræ er kommet til live. Om det skal have pynt eller ej, er jeg ikke helt færdig med at afgøre. Opskriften er herfra. Jeg glæder mig til at se din version af juletræet!

Hæklet juletræ 2011

Hæklet i sødt selskab

Disse pom pom’er her kan måske komme til at udgøre pynten.

Pom poms