27. nov. 2011

Snefnug

Det er noget så sølle med hækleproduktionen her i huset, men lidt bliver det da til. Dette lodne snefnug er min første af slagsen. Den var sjov at hækle, især fordi, jeg fór vild i opskriften og måtte have fat i  hækelidolet Sidsel Sangild, der heldigvis var frisk på at hækle med og “drøfte” opskriften. Tak for det Sidsel!

Opskriften er gratis og fundet på Ravelry, der ledte mig herhen. Hivs du læser opskriften, så læg lige mærke til den dekadente detalje med den gyldne sikkerhedsnål. Det er der altså stil over!

PS: I øjeblikket bevæger jeg mig rundt i blogland som et usynligt spøgelse. Til alle, der har blogs på Blogger, som jeg har: Jeg kan ikke kommentere hos jer. Jeg sender syrlige feedback mails til Google – håber, I gør det samme, så de kan få strammet op! Ellers flytter jeg tilbage på min gamle blog.

7 kommentarer:

Håndarbejde skal der til sagde ...

Hvor er det bare smukt !

Har også haft problemer med at kommentere, men efter jeg bruger googlechrome, så er de væk.

hyggehygge
Marianne

TichTach sagde ...

Hvor er det fint, det lille lodne fnug :-)

Lise M Andersen sagde ...

sikke flotte fnug! Så surt at du ikke kan kommentere på andres blogs lige nu... hvad mon det skyldes? Håber de snart får det fikset! :)

LisBethLys... sagde ...

SÅ sejt, at du er i gang med julehæklerierne... Bare det var mig! Jeg kan ikke rigtig komme i stødet...

Helenekj sagde ...

Så fint, så fint - thumbs up ;-)

Anita sagde ...

Hvor er det fint!

Rikke sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer. Jeg skal nok tage et billede af snefnugget "i brug". Jeg gjorde det faktisk tidligere i dag, hvorefter jeg opdagede, at mit SD-kort var beskadiet og billedet + alle billederne fra min søns første optræden i skolen var pist væk!!

Kh Rikke