12. nov. 2009

Hæklet manchet

Denne hæklede manchet har ligget i skuffen i nogle måneder og ventet på at få en knap. Det har den nu fået. Det kan godt være, den er mere speciel end, den er køn, men den var i hvert fald rigtig sjov at lave. Det var et af de projekter, der bragte mig i flow, og det er altså fedt. Mere af det, tak!

Hæklet manchet

 

 

 

 

 

 

 

 

Hæklet manchet 2

6 kommentarer:

LisBethLys sagde ...

Ja, mere af det! Frihækling er virkelig vejen til "det dér flow"! Jeg elsker det også... Dejligt at se, at der er andre nørder end mig selv! Hvor er den fin! Jeg kender godt til den der fornemmelse af at blive grebet af et projekt, som jeg ikke er helt færdig med at tænke til ende, men fremad MÅ jeg... Og pludselig står jeg med et færdigt produkt, som jeg ikke helt ved, om jeg er vild med eller ej... Men det var fantastisk at lave... Godt projekt!

Fru. Ekelund sagde ...

Jeg kunne ikke selv have udtrykt det bedre :O)

Christina Skarø sagde ...

Hvor er det fint det armbånd eller hvad det nu blev til.. Og sikke en fin blog - tak for kigget.

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Christina - Velkommen til!!! Og tak for kommentaren og de søde ord. Håber, du kigger forbi igen - jeg har i hvert føjet dit blog til min blog-reader :O)

PUK sagde ...

Den er da superfed den manchet! Den kunne jeg godt tænke mig at have på til min smaragdgrønne jakke med 3/4 lange ærmer. Bare så du ved det:)

Fru. Ekelund sagde ...

Jamen det kan jeg da godt lige se for mig :O)