8. aug. 2010

Et kort hæklerelateret feriereferat

English version belov.


I dag slutter 4 ugers skøn, skøn sommerferie for os. Børnene og jeg tog flyveren over til “morfar og morfar og mormor” (som Annabella benævner dem) i Nordjylland d. 10. juli. Her var vi i 10 dage, mens Hr. Ekelund var på forretningsrejse i USA. Han hjembragte naturligvis 2 hæklemagasiner til sin kone! Da jeg for en uge siden havde fødselsdag fremtryllede han yderligere 1 hæklemagasin og 5 hæklebøger!!! Ja man må sige, at min mand forstår mig – det gør han altså. Hvor heldig kan man være?


Fødselsdagsgaverne


Midt i ferien var Elias og jeg en tur nede og handle i Birkerød, hvor vi faldt over dette lygtepælsmonster – endnu en forekomst af hæklet street art i Birkerød – hvor er det bare hyggeligt!


IMAG0082


Da jeg var hos mine forældre i Jylland, brugte jeg de sene aftentimer på at hækle og lytte til lydbog. Et af produkterne blev endnu en færdig lampeskærm, så nu har vi fået balance over sengene i vores soveværelse, der er propfyldt med naturfibre: Alpaka- og bomuld på lamperne og hestehår i sengen, det lyder egentlig ikke særligt lækkert, men det ser egentlig lækkert nok ud.


Hæklede lampeskærme


Her er en af lampeskærmene i close up:


Hæklet lampeskærm


Today 4 weeks of summer holiday have come to an end for us. The kids and I stayed at my parent’s house for in 10 days, while Mr Ekelund was on a business trip in the USA. He of course brought home 2 crochet magazines for me as souvenirs! Last week it was my birthday and he gave me further one crochet magazine and 5 crochet books!!! I have to say that my husband understands me – he really does. How lucky can one be? In the middle of the holiday Elias and I went shopping in our town Birkeroed, where we met this lamp post monster – yet another instance of crochet street art in Birkeroed. Very nice! When I was at my parents in Jutland (part of Denmark), I used the late night to crochet while listening to an audiobook. One of the products was one more finished lampshade for our bedroom that is now full of natural fibers: alpaca wool, cotton on the lamps and horsehair in the bed.

5 kommentarer:

Micha sagde ...

Sikke en dejlig mand du har :) Dejligt med alle de lækre hækler bøger og magasiner :)
Hvor er den slange da bare skøn, synes street art er så hyggelig :) Dejligt du lige ramlede ind i den, så vi andre også fik lov at nyde synet dog bare herinde :)
KH Micha

PUK sagde ...

Åh, hvor en masse dejlige hæklerier, du har været omgivet af i ferien.
Jeg ser også tilbage på min ferie, hvor der heldigvis blev tid til en masse hækling.
Nu begynder hverdagen... Jeg skal heldigvis undervise i håndarbejde i 8 timer om ugen, så mon ikke det går:)
KH Puk

Fru. Ekelund sagde ...

Micha - ja jeg er rigtig heldig med sådan en mand og at være ramt af street art i en kedelig by! Du kan tro, jeg nyder at bladre i mine nye bøger og balade - det er det rene guf!

Puk - 8 håndarbejdstimer om ugen - det er da genialt. Jeg gad godt lære, hvordan man lærer andre noget - fx. hækling - men det har du vel lært på seminariet...

Tak begge to for kommentarerne :O)

Kh Rikke

LisBethLys... sagde ...

Godmorgen Rikke! Jeg elsker, når jeg ser, at du har noget nyt at byde ind med her på bloggen! De lampeskærme er simpelthen blevet SÅ lækre! Fine, og så alligevel grove - altså på den gode måde... Fastmaskernes mønster er bare så flot...

Dejligt at være udstyret med en mand, der forstår sig på en "hæklekone"! Mine allerbedste hæklebøger kommer også fra en betænksom sjæl... Nemlig min far, som altid er på udkig efter noget godt "hækle-noget", når han går på markeder... Og det gør han tit!
Hav en dejlig week-end!
Kh. din "blog-nabo"

Fru. Ekelund sagde ...

Hej LisBeth

Tak det var vel nok nogle flotte ord! Billedet af lamperne med lys i er såmend også foranlediget af, at du tidliger har opfordret mig til at lægge det ud. Jeg foretrækker dem uden lys - synes ikke, de er så vellykkede som lamper, når lyset er tændt - temmeligt paradoksalt for, det er jo ligesom formålet med dem. Ha' en god lørdag aften - jeg napper lige en hurti tur på min Live Writer og derefter et bloddryppende afsnit af Criminal Minds krydret med tørklædehækling :O)

Og hey - det er godt, vi ikke er naboer in real life - det ser nemlig ud til, at vores hus snart bliver solgt...

Kh Rikke