18. sep. 2010

Sataday night hæklehopla!

Hey – jeg vil bare sige, at jeg snart er i kreaflow. Denne lørdag aften skal der råhygges med mit hæklet-sky-projekt til lyden af vores børn, der synger på “engelsk” i deres senge. Ha’ en krea aften!

Hæklehygge

Hey – just wanna tell you, that this evening I will be in a state of creative flow having so much fun finishing my crochet cloud project while listening to my kids singing songs in “English” in their beds. Have a creative night!

7 kommentarer:

Line sagde ...

Godt at se at der er liv i hæklekludene! Glæder mig til at se en ulden sky er ikke et sekund i tvivl om at den bliver aaaaalt for lækker når den kommer fra din hånd.
Kh Line

LisBethLys... sagde ...

Godmorgen Rikke!
Det ser spændende ud! Du har jo allerede nogle fine former på skyen, kan jeg se. Jeg følger spændt med og glæder mig til at se skyen, når den kommer op at hænge...
Virtuelle morgenkaffehilsener fra
Nabokonen ;o)

Fru. Ekelund sagde ...

Hej I to morgenfriske damer!

Tak for hilsenerne - jeg tager lige et nap mere på skyen inden sengetid - og forhåbentlig snart er den klar til fremvisning.

Kh Rikke

Hunch, Camilla Tange Peylecke sagde ...

Hej Rikke,
jeg har lige set at 'My Little Star' liberty stoffet er kommet igen på shaukat.co.uk -dog i 3 andre farvekombinationer end den jeg brugte i mit soveværelse, men de ser rigtig fine ud.
håber at se en fin opslagstavle i stoffet hos dig.
smil, camilla

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Camilla

Hvor er det bare sødt af dig at skrive. 1000 tak - jeg klikker mig til London med det samme.

Kæmpesmil, Rikke

Anette sagde ...

Åh, jeg ville ønske, jeg var mere krea...men heldigvis har jeg en søster, der er über-kreativ (også på mine vegne).

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Anette

Godt for dig at have sådan en kreasøster. Vi har jo hver vores spidskompetencer, men jeg vil nu også mene at du med dine skriveevner har nogle særdeles kreative evner.

Kh Rikke