16. jan. 2011

Ny blog header til den søde tand

Tina Liel, der skriver på dansk fra Israel, har lavet min nye blog header. Tjek også hendes madblog, hvor du bl.a. kan finde lækre Isrelske madopskrifter.

Tina Liel Blogheader foretrukken

Tusind tak Tina – jeg er rigtig glad for at få hæklerier i blog headeren igen – og pastellerne – dem har jeg jo en svaghed for.

7 kommentarer:

Line sagde ...

Super fin og lige dig.
Håber i er kommet på plads og nyder det nye palæ.
Knus Line

LisBethLys... sagde ...

Hvor er den fin! Og hvor er det dejligt, at der er livstegn fra dig ind imellem... Jeg fornemmer, at du er ved at kridte skoene, spidse hæklenålen, eller noget i den retning!
Har jeg ret?
Kh. din blognabo :o)

malu sagde ...

Nydelig:o)
Liker fargene vedig godt.
Takk for tipset om Tina Liel.
Skal ta meg en tur med en gang.
Ha en fin Søndag:o)

Lise sagde ...

så flot så flot, og det er jo lige før man bliver lækkersulten!

PatchworkPassionista sagde ...

WOW det er flot! Skønt med skønt på. Meeen fyyyhhh, hvor bliver man lækkersulten, her midt i januars-forsøg på bortdrivning af sukkerdjævel ;o)
Pøj pøj med både at komme på plads i huset og den spændende uddannelse.
Kærligst,
Tine

Tina Liel sagde ...

Tusinde tak søde! Og så er det DIG der har hæklet de flotte muffins. Held og lykke med skrivekurset. KNUS♥

Fru. Ekelund sagde ...

Godmorgen med jer!

@ Line - Ja det er godt ramt. Jeg er jo en sucker for de pasteller og kagerne - det er jo også nogle af mine favoritting. Vi nærmer os langsomt at komme på plads i "paladset" - men det kniber lidt med at få tid til de ikke-livsnødvendige ting, og børnene skal der jo også være overskud til, så sidste etabe bliver lang og sej - altså på den fede måde.

@ LisBeth - tak skal du have! Nej jeg er meget langt fra min hæklenål. Mine kasser med garn og hækleudstyr fungerer som gardin i soveværelset, og jeg sidder stort set kun ned, når jeg laver opgaver eller forbereder mit til kurset og jobsamtalen (!!!) - ja og så når jeg laver samler puslespil med børnene. Ja og selv i toget hækler jeg ikke. Der læses faglitteratur! Det er helt galt, LisBeth!

@ Malu Tak! Og ja skønne farver. Lige til at blive lækkersulten af.

@ Lise! Tusind tak - ja jeg er helt enig.

@ Tine - Fed reaktion - mange tak. Ja jeg beklager, de assosiationer, der følger med min dejlige kalorierige pastellaheader ;-)

@ Tina - ja jeg er også stolt af de kager. Børnene elsker at leget med dem. Du kan jo se reaktionernene - de andre elsker også dit værk :o)

Ha' en god mandag!

Kh Rikke