23. jul. 2011

Jeg har “bagt”

Jeg hæklede mig igennem de tragiske nyheder fra Norge i går. Kagen skal med til Israel i efteråret. Der skal den foræres til en sød dame, der lavede min tidligere blog header.

Billedet af katten Vanda – a.k.a. Vanda-Vandhund – blev taget i morges, da hun kom ind fra regnvejert. Hun er besat af vand for tiden. Hun drikker nok en halv liter om dagen. Hun foretrækker at drikke det friske vand, der lige er kommet ned fra himlen. Alligevel går hun direkte til vandskålen (med insterninger), når hun kommer ind. Jeg er bange for, at hendes besættelse skyldes, at hun har tandpine. En knækket tand skal opereres ud på mandag. Kryds fingere for, at jeg ikke bliver rippet af dyretandlægen.

Vanda vandhund

9 kommentarer:

LisBethLys... sagde ...

Sikke'n lækker kage! Den er jo bagt fuldstændig perfekt!
Pøj pøj med dyrlægeregningen. Vær nu glad for, at det kan lade sig gøre en mandag - der er som regel 100 % oveni prisen, hvis det er noget akut, der skal klares i en weekend...
-LisBeth.

Rosa Gröns Handarbetsblogg sagde ...

Hejsan
Tak for din kommentar i min blog.
Og det var en rigtig laekker kage du lavet.
Ha en fortsatt god dag.

Lise M Andersen sagde ...

Mums! Man bliver ligefrem lækkersulten! Tænk hvis man ga' den en dryp kokos eller vanillieduft... så ville de ligefrem være farligt at have stående frem... :)

Julia sagde ...

Kom lige forbi din blog og snusede lidt rundt. Det er en fin og inspirerende blog du har.
Jeg er vild med flere af dine hæklerier, især denne kage. Mums.

Mvh Julia - http://butterfliesowls.blogspot.com/

Christine sagde ...

Krydset!
Skøn kage :-)

Rikke sagde ...

Tak skal I have alle sammen!

Vanda kom hjem uden operation. Hendes blodsukker var for højt. Det forklarer nok hendes besættelse af vand: Sukkersyge - pis!

Kh Rikke

JOAN WOOZ sagde ...

NEEEJ hvor er den bare sød den kat.. :D

JOAN WOOZ sagde ...

Ååh jeg vil også gerne have sådan en kat så er jeg også klar til at forlade vestenbyen for det hehe i sær når man ikke må have kat her iih..

Rikke sagde ...

Joan, hvis det er til nogen trøst, så kan jeg fortælle dig, at der er så mange sorger forbundet med kæledyr - og så er der bøvlet, hver gang du skal nogen steder. Og en sidste ting - det er synd at have kat i en lejlighed. Jeg har haft det, og det var bare så synd, at holde dem indespærret på den måde. Mine katte var 6-7 år, da vi flyttede i hus, og de blomstrede op, så du tror, det er løgn.

Kh Rikke