10. jun. 2012

Starfish

Så er der blevet hæklet lidt. Men egentlig var det mest for at minde mig selv om, at jeg godt kunne lide at hækle. Det var ikke, som det plejer at være, lysten der drev værket, selv om jeg da ikke ligefrem kedede mig med det. Jeg er nok bare nede i en hækledal, der skulle da også være mærkeligt andet efter 8 års hæklebesættelse. Link til opskriften på de fine søstjernevaskeklude, finder du på mit Pinterest Board.

Noget af den tid, der før gik med at hækle, bliver nu brugt på at søge indad med meditation. Jeg har hørt mange sige, at for dem, er håndarbejde en form for meditation, men sådan ser jeg det ikke. Jeg holder mig da ikke tilbage for at stresse mig selv, når jeg hækler. Det skal gå fremad, så mange timer er der jo heller ikke i døgnet… Desuden laver jeg også altid noget andet, når jeg hækler. Hører lydbog eller ser fjernsyn. Så ikke meget meditation over det. Og på trods af al min lovprisning af “Mindfulness” (uden for dette forum), så tager jeg da også lige en runde med mig selv om, hvorvidt jeg skal gå ud og tage et nyt billede, fordi den lyserøde ovenfor vender vrangen opad.

Min djævel siger: “Hallo moster – step it up”. Min engel siger “Slap af – ingen er perfekt, den er da også meget pæn bagpå”.

Englen vinder, fordi det er begyndt at regne.

…. Update: 5 minutter senere holdt det op med at regne. Djævlen vandt

8 kommentarer:

Håndarbejde skal der til sagde ...

De er rigtig fine .. både på ret og vrang siden.. men .. jeg kan følge dig......

Jeg elsker at ligge på min sofa og hækle der ud af og bare tænke på ingen ting........ Jeg slapper totalt af på den måde..... Og har.. egentlig altid gjort det...

Men det er også okay at se en film imens.. Lydbøger kan jeg dog slet ikke holde ud..... Det skal være min.. hmm hvad kan man kalde det.. For jeg kan jo ikke høre mig selv når jeg læser.. Men,.. nej.. bøger skal være uden lyd i min verden,..

Hyggehygge
Marianne

LisaLise sagde ...

jamen selv med vrangen opad ser de himmelske ud! Knus fra den beundrende :)

Josefine sagde ...

Jeg blivet virkelig ked af at læse at du har så stor en blokade, dine hækleegenskaber er, eller har været meget beundringsværdigt i lang tid for mig.
Samtidigt, stor ros til dig, som trækker stikket ud, og passer på dig selv. Det virker som om at du gør det der er bedst for dig!
Og så er de klude virkelig fine!

Anonym sagde ...

Ej hvor er de flotte! Ja nogen gange kan det godt stresse alt det håndarbejde, så for mig er det også vigtigt at holde pause fra det. Ha en dejlig aften.

Rikke sagde ...

Tak for din kommentar, Marianne - jeg kan godt følge, det med, at du vil læse bøgerne med din egen indre stemme. Det kan også nogle gange være en ulempe, hvis jeg f.eks. har "dårlig kemi" med oplæserens stemme ;-)

Tak søde Lise. Og forresten så har posten noget med til dig herfra Birkerød en af de nærmeste dage.

Josefine. Du forstår mig simpelthen, kan jeg se. Det har også været en MEGET lang proces at komme dertil, hvor jeg har kunnet give slip på min "mani" og vendt fokus et sted hen, hvor der er mere brug for det. TAK for dine søde ord!

Tak skal du have, Monsterscirkus. Du har ret - det er OGSÅ vigtigt at holde pauser. En god aften til dig også.

Kh Rikke

LisBethLys... sagde ...

LOVE IT! Altså lige især din slutsætning, men også dine søde søstjernevaskeklude... Og det at opleve, at der er nogen her i dette ganske danske (blog-)land, der er nede i en hækledal ligesom mig. Min blog er da håbløs at følge lige nu, men jeg regner med at komme frygteligt tilbage lige pludselig. Hav det godt - og tak fordi du vistnok lige har fået pirket lidt til min kreative hjernecelle, der ellers lige lå og kedede sig...

Rikke sagde ...

Hæhæ, LisBeth, vi er jo næsten synkrone. Ikke desto mindre savner jeg at nyde synet af dine hæklerier ;-)

Knus Rikke

kundskabogkaos sagde ...

Sikke et fint hækleværk! Den må jeg lige pinne :D
kh mimi

www.mimiego.blogspot.com

p.s. elsker at finde en med-hækle-blogger ;)