1. maj 2010

Hvad er det for en?

Nogle gange finder jeg et gammelt mislykket projekt i skuffen og laver noget andet af det. Det har jeg gjort med disse “dutter” – der skulle have været knapper til en frakke, men de blev lidt for “bare for meget”, så nu er det blevet syet sammen og ser de sådan her ud, men hvad er det for en, og hvad kan den bruges til?

DSC_2455

I sidste uge fandt jeg en meget lang “strik”, som jeg har hæklet for så mange år siden, at jeg ikke kan huske, hvad hensigten med den var. Jeg snoede den rundt om sig selv og syede et par sting, og nu ser den sådan her ud. Hvad er det, og hvad kan det bruges til?

DSC_2477

Sometimes I find an old failed project in the drawer and make something different from it. This I have done with these "things" which should have been buttons for a coat, but they turned out to be a bit too much, so now they are sewn together look like this, but what is it and what it can be used for?

Last week I found a very long "thing" I crochted so many years ago that I can't remember what the intention of it the was. I twisted it around itself and sewed a few stitches, and now it looks like this. What is it and what it can be used for?

6 kommentarer:

LisBethLys... sagde ...

Hej Rikke! Den første er jo helt klart en barselsgave til det næste pigebarn, der bliver født i din familie... Den vil være sjov at undersøge. Måske skal du have nogle forskellige dutter sat indeni hver klokke, så der virkelig bliver noget at lede efter?!

Den ande ved jeg ikke lige... Minder mig meget om de der mærkelige vaskesvampe, man kan købe... Men nej... Måske en hale til et kanionkostume til næste års fastelavn?

Hav en god søndag!
-Kh. Blognaboen!

Fru. Ekelund sagde ...

Hej LisBeth

Jamen du har jo ret - og selvfølgelig er den ene et babylegetøj - og den anden en bunny-hale!! Det er da det det er. Tak fordi du crackede den!

Kh "Nabokonen"

Vilma sagde ...

Kære Frue

Underholdende og nydelig blog.:-)

Fru. Ekelund sagde ...

Kære Vilma

Tak for ordene! Velkommen til bloggen!!

Kh Rikke

Rikke R sagde ...

Den første kunne man også sætte på en hårbøjle:-)

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Rikke R

Velkommen til bloggen - ja det har jeg også overvejet. Men så må det blive til udklædningskassen - for den er bliver simpelthen for opsigtsvækkende for sådan en "dame fra Birkerød" som mig *G*

Kh Rikke