15. maj 2010

Lækkert garn

English version below

Her er resultatet af, at jeg nærmest gik agurk i en garnbutik forleden der var tilbud på Garnstudio  garn. Et par dage senere besøgte jeg Butik Strik, hvor jeg skulle hente et ekstra nøgle Alpaca, som jeg skal bruge til at lave endnu en lampeskærm.

Laekkert garn

De mange forskellige farver er Garnstudios Alpaca, der skal bruges til at lave pudebetræk med. Det råhvide Alaska skal bruges som kæphestegarn, og de 4 Eskimo-farver skal bruges til at hækle en den svenske vinter OL-hue med.
Det mest fantastiske garn er dog impulskøbet øverst til højre Alpaca Fleece fra Butik Strik. Det er så blødt, strukturen er smuk og farverne er bare… lige til at spise. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal bruge det til, men det finder jeg bestemt ud af. Heldigvis er jeg sådan indrettet, at jeg bliver inspireret af materialerne – der er allerede et par idéer i kø.
Jeg er gået igang med den hæklede kæphest, men den store hæklenål er hård ved armene, så jeg hækler ikke så meget af gangen. Elias og Annabella har hver især lagt beslag på den, så der hviler et vist pres på mig.
Jeg føler mig lidt som en alkoholiker, der går og gemmer sine flasker hemmelige steder over alt i huset. For mig er det bare garnet, der bliver gemt i undertøjsskuffen, hængt diskret i en stofpose på knagerækken eller skjult i en bøtte i avisholderen.

I almost went beserk in an internet yarn store the other day buying Garnstudio yarn. Yesterday I went to a yarn store to buy a skein of Alpaca for an other lampshade - and the going beserk almost happened again. But I got out with only 4 skeins – 3 of them are the most soft and beautyful Alpaca Fleese (picture – in the top to the right). Still don’t know what to use them for, but I will find out, as I mostly get inspired by the materials.
The many coulered skeins are for a pillow cushion. The yellow, black, white and blue are for the OL crochet beanie.
The white yarn is for a crochet hobby horse – a project I already started.
I feel like an alcoholic who hides her bottles secret places all over the house. For me it's just the yarn that is being stored in the underwear drawer, in a market bag on the coat hanger or hidden in a bowl in the magazine holder. How seriously should the addiction be, before you jump in treatment for it?

5 kommentarer:

LisBethLys... sagde ...

Jeg kender godt den der med alle de forskellige gemmesteder... Nogle gange er det bare svært at holde det skjult; så afsløres min last i alverdens hjørner, vindueskarme og kroge i hele huset.

Skønt garn i øvrigt! Især får jeg lyst til lige at række hånden gennem skærmen for at mærke på det til venstre og øverst til højre. Det bliver godt at arbejde med!

God fornøjelse med kæpheste m.m.
-Blog-naboen :O)

Citronmoster sagde ...

Ha ha, garn i alle gemmer, den klub er jeg medlem af ;-) Lækkert garn du har fået til samlingen.

Fru. Ekelund sagde ...

Det ser ud til at foreningen AGO (Anonyme Garnoverforbrugere)har en berettigelse.

KH Rikke

Vilma sagde ...

Den klub er jeg osse medlem af , Butik Strik frekventere jeg jævnligt , det er som at træde ind i Alladins hule... :-)

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Vilma!

Jamen så er der da vist snart basis for en stiftende generalforsamiling ;O)

Ja farlig farlig butik, for Søren da

Kh Rikke