8. jun. 2009

C.S.I.-Cupcake

De sidste par aftner har jeg siddet og slikket mig om munden mens jeg har hæklet denne cupcake til min yndlings splatter-serie C.S.I. Heldigvis var min søn Elias på 4 år ikke interesseret i kagen – så er der jo mere til os andre ;O)

CupcakeKagen er hæklet efter Teresa's instruktioner.

4 kommentarer:

LisBethLys sagde ...

Din kage er så fin! Jeg har brugt din genvej til at komme ind på Teresas side og følge hendes anvisninger nøje. Jeg vil så gerne finde ud af, om de masker, der kommer til at ligne strikket rib, mon også bliver elastisk og kan bruges på samme måde som en alm. rib. Nu prøver jeg det af, så får vi se, om det mon duer til f.eks. en ribhæklet hue. Har du nogle erfaringer???
Kh. LisBethLys.

Fru. Ekelund sagde ...

Jeg har også brugt samme teknik på kaktussen og egentlig (desværre) aldrig taget stlling til, hvorvidt det bliver elastisk eller ej. Jeg mener det er lidt elastisk - men ikke som strikket rib.

Og ja den er så sød og supernem at lave. Hun er simpelthen mega produktiv og effektiv. Gad godt have hendes energiniveau - har du set, hvor mange videoer og skrevne opskrifter, hun har lagt ud. Det er jo heeelt vildt!

Du har jo erfaring med at lære andre at hækle - tror du, man kan lære en stor baby på 23 mdr. at hækle - så kunne jeg jo udleve mit hæklebehov gennem hende - lige som mange af de der mødre og fædrd, der sender deres børn til audition i "Talent" og lign... ;O)

Kh Rikke

Kh Rikke

LisBethLys sagde ...

Dét er humor, det dér! SELVFØLGELIG kan du lære hende at hækle! Og SELVFØLGELIG kan du sende hende lige i kløerne af et eller andet dommerpanel! Bare husk at rose hende og fortælle hende, at hun er SUPERGOD med en hæklenål! Hun ryger da lige durk ind på scenen i et hvilket som helst talentshow ;O)
Grineflip fra mig!

Fru. Ekelund sagde ...

:O)))