16. jun. 2009

Mere hæklet gniller

Der bliver ikke søsat så mange større hækleprojekter for tiden. Der er bare ikke tid og overskud til “noget stort”. Faktisk har jeg også besluttet, at jeg hverken tager ferieroman eller hækleprokejt med på sommerferie. De få timer uden vågne børn i omløb skal nydes ved poolen med mand og gin/tonic. Ferien går, som den har gjort de sidste mange år, ned til svigerfar i Israel. Sidst vi kørte fra svigerfars til Det Døde Hav i september måned i nogen-og-30-graders-varme sad jeg og hæklede snemænd, og jeg fik selvfølgelig ikke tid til at nyde udsigten fra passagersædet.

Det seneste hæklede gniller er en flagranke og nogle giftige fluesvampe.

Flagranke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hæklet fluesvamp 

 

 

 

 

 

 

 

Hækleopskrift på paddehatte kan købes hos RosieOk.

Hov forresten, så kommer jeg da lige i tanke om, at jeg skal til at strikke. Jeg har købt et strikkekit, fordi jeg så denne fine fine vest, som Erleperle har strikket. Så nu er jeg spændt på, om jeg kan finde ud af det. Erfaringsmæssigt er jeg hurtigt tilbage til hæklingen igen, jeg er bare så L A A A N G S O M til at strikke. Men tak for inspirationen!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er altid nogle herlige ting du får lavet. Flagranken er i særklasse fin.
Skræmmende perspektiv det der med ingen roman og intet hækletøj... men sikkert godt for parforholdet. Hmmm, kunne være man skulle prøve det en dag ;-)

Fru. Ekelund sagde ...

Jeg kan mærke, at vi har det på sammen måde. Det er næsten som overmodig ekstremsport at lade hækletøjet og bogen blive hjemme i ferien. Der går normalt ikke en dag, hvor jeg ikke er i kontakt med mit hækletøj. Selv om dagen er gået og det er sengetid, så skal jeg lige hen og rykke i skuffen og bare liiiiige....

Jeg fortryder helt sikkert, at jeg ikke tager det med, men det må så være en del af min personlige udvikling ;O)