3. sep. 2009

Ufrivillig hæklepause

For tiden holder jeg ufrivillig hæklpause. Jeg har bogstavelig talt skuffen fyldt med hækleprojekter og et enkelt strikkeprojekt. Og så har jeg endda en liste med idéer til ting, som jeg gerne vil hækle. Desværre går jeg rundt med 2 sølle håndled og en enkel ditto albue, som for tiden bare gør ondt og irriterer mig grænseløst. Jeg burde ikke engang sidde ved computeren her, det bliver det bestemt ikke bedre af. Én ting, jeg helt sikkert skal holde mig fra, er hækling, som jeg er totalt afhæning af. Hvordan det er lykkes mig at holde hæklefri de sidste par uger er ufatteligt. Desværre ser det ikke ud til, at der er nogen bedring lige om hjørnet.

I sidste uge købte jeg en Reima flyverdragt til min datter via Trendsales. Sælgeren var så sød at lægge en tilhørende elefanthue ved. Men efter min smag, var den lige lovlig kedelig, så jeg fandt nogle prefabrikerede free form dutelutter i gemmerne, gav f… i dårlige håndled og syede dem på huen, hvilket gav den et gevaldigt løft. Desværre nægtede modellen at posere med den på i dag.

Costumized reima hue 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Modellen havde ikke noget imod at posere i huen forleden, da hun legede med klæde-ud-tøj.

Annabella

 

 

 

 

 

 

 

 

Et lille sidespring: Billedet af Annabella her overfor bekræfter bare min tro på at kunstneren Yoshimoto Nara på en eller anden grund må have haft hendes ansigt i tankerne, når han malede sine lille-pige-portrætter. Se lige:

Yoshimoto Nara 1

 Yoshimoto Nara

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder forfærdeligt... kan slet ikke overskue tanken om hæklepause. Håber virkelig de bedres hurtigt.

Fru. Ekelund sagde ...

Ja det er lige, hvad det er - ganske forfærdeligt. Jeg savner det HELT VILDT!!