14. sep. 2009

Et hjerte til Nicoline

Elias – min søn på 4½ år går for tiden op i at lave perleplader. I dag kom han hjem fra børnehaven og fortalte, at han havde spurgt sin bedste ven Nicoline, om hun ville have en gave af ham. Svaret hørte jeg ikke noget om, men det var nok et “ja”, for han havde fået den idé, at hun skulle have et hjerte af perler – og det skulle være lyserødt og jeg skulle sætte lyserødt garn i, så hun kan hænge det op. Til sidst skulle det pakkes ind i “sølvpapir”. At se hans stolthed og glæde, da han pakkede hjertet ind, fik mig næsten til at smelte. så nu sidder jeg her med 2 “smeltede” hjerter – mit eget og perlehjertet , som jeg har pakket ud for at vise det frem.

DSC_2067

Tænk at den lille skat er i stand til at sætte sig i Nicolines sted og lave et lyserødt hjerte, som hun vil kunne lide, når nu hans yndlingsfarver er de “seje” sort, grå og blå!!!

Beklager billedkvaliteten –  jeg havde ikke tid på at vente på dagslyset.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nårh... sødt. :-)

Grand D. sagde ...

Ja, kan kun sige SØDT :-)

Kardemomme sagde ...

Hei og takk for at du vil følge bloggen min :))
Du aner ikke hvor glad jeg er for å få nye lesere som vil følge meg hipp,hurra :))
Jeg er visst overstadig begeistret for å endelig ha kommet igang med å blogge på Blogspot med alle de muligheter denne portalen har..Bloggagratis var nok litt gammeldags skjønner jeg nå :))Så herlige ting du har laget! Jeg elsker å hekle selv også og det er så moro å finne inspirasjon hos andre der ute :))Hilsen Kardemomme :))

Fru. Ekelund sagde ...

Sidsel og Grand D - Tak for kommentarerne :O))

Kardemomme - herligt at kunne inspirere og blive inspireret.

Mange hilsner
Rikke

ps: mine håndled er i bedring og jeg regner med at hækle igen om en uges tid HURRAAAAAAA!!