14. okt. 2009

Købte hækleting

Bare fordi jeg ikke kan hækle, kan jeg jo ikke lade være med at gå op i det. Nu er det blevet højsæson for nogle af mine yndlingsting – capes og ponchoer. Blandt mine favoritter er 2 skønne af slagsen. De er fra en butik i København – strikket og hæklet af en ukendt kunstner. Det er bare lavet så kreativt og finurligt, at jeg efter at have haft dem på MANGE gange, stadig ofte bliver opslugt af at studere de hæklede detaljer.

Min favorit er denne i jordfarver.

Poncho 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Poncho 1 Poncho 4

Den anden er lilla og måske ikke så heldig i farvesammensætningen, men alligvel elsker jeg den og alle de hyggelige detaljer

Poncho 2

 

 

 

 

 

 

 

    Poncho 3

 

 

 

 

 

 

 

 Poncho 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse 2 blomster er fra samme butik – jeg tror det er den samme kunstner/designer, der har hæklet det hele (incl. ponchoerne). Jeg får jeg aldrig nok af at se på disse. Den hvide er et bælte – den med farverne er en broche.

Blomst 1

Blomst 2

Jeg ville bare ønske, at jeg kendte denne fantastisk kreative og dygtige hækler. Jeg har aldrig stødt på hende her i blogland – har du?

Alle 4 ting er flere år gamle.

Jeg “faldt i” for et par aftener siden og testhæklede mine Clover Soft Touch hæklenåle. Det var en fornøjelse , og jeg fik testet “spiseknivsgrebet” – det er langt mindre belastende for håndleddet end det traditionelle greb. Det kan jeg vist godt vende mig til. Armen var ikke glad for det, så jeg er ikke klar til hækle igennem endnu.

5 kommentarer:

PUK sagde ...

Sikke smukke hæklerier. Er de fra Creme de la Creme a la Edgar?
Kender ikke hæklekunstneren, men de laver da nogle flotte ting derinde.
KH Puk

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Puk

Tak fordi du kiggede forbi. Ja de er derfra - og ja det er lækkerier :O)

Kh Rikke

Karen sagde ...

Skønne sager.

Karen

LisBethLys sagde ...

Clover Soft Touch hæklenåle? Hvad er det for nogle? Dem kunne jeg da godt tænke mig at vide lidt mere om... Mine fingre og håndled er af og til lidt sarte. Tak for en hyggelig blog! Har netop nævnt den på min egen, som jeg lige har oprettet i dag! Elsker at hente inspiration hos andre...

Fru. Ekelund sagde ...

Karen - tak for ordene!

LisBethLys - Tak for ordene og fordi du linker hertil!

Du kan se Clover Soft Touch her: http://www.bing.com/images/search?q=clover+soft+touch&form=QBLH&scope=images&filt=all#

Jeg har bestilt mine på ebay.com

Men jeg mener, at Karen (som også har kommenteret her) har skrevet et eller andet sted på sin blog, at de kan købes et sted her i DK.

Ja man må være god med sig selv. Jeg tror, hækling er ret belastende for de flestes håndled. For sådan nogle skravl som mig, er det nærmest håndleds- og albuemord!