21. mar. 2010

Ta-da-da-daaaam – jeg har hæklet

Til dem, der har ved, at jeg har holdt en laaang og ufrivillig hæklepause på snart et halvt år, kan jeg fortælle, at jeg nu har hæklet igen. Jeg blev for nogle uger siden så inspireret af LisBethLys's fine fine halsedisse, at jeg bare måtte igang. Så jeg dykkede ned i garngemmerne og fandt arsenalet af ergonomiske hæklenåle frem og begyndte at hækle.

Hæklet

Jeg har hæklet et par timer over 2-3 aftener, og det er gået rigtig godt. Jeg har ikke fået (særligt) ondt. Det bliver nok ikke en halsedissse – materialet egner sig ikke rigtigt. Jeg tror nærmere det bliver et varmt halstørklæde til Annabella.

Jeg har gjort mange ting for at komme af med mine overbelastningsskader: Ikke hæklet, håndledsskinner, akkupunktur, tilskud af esentielle olier og gurkemeje. Ro – ville nok have været det mest effektive, men det har jeg ikke haft mulighed for. Jeg har jo et arbejede at passe – og 2 små børn, som skal af og til skal løftes. MEN det, som jeg tror, har hjulpet radikalt, er Body Self Development-behandlingerne og de ting, jeg har lært i forbindelse med behandlingerne - så som at trække vejret engang imellem. Det skulle være så godt for kroppen med lidt ilt. Motion har også hjulpet.

Nu skal jeg bare til at finde tiden til at hækle igen. Jeg er jo begyndt at træne i fitnesscenter om aftenen i stedet for at hækle. Det er jeg jo også blevet glad for – og i S-toget er jeg begyndt at læse i stedet for at hækle. Og der er  en lang kø af bøger, jeg gerne vil læse – og hvad er der så tilbage…? Jeg må have indført noget mere fritid.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hurrraaaa!!! Tillykke med det. Den eneste løsning jeg ser er at skaffe dig en mp3-afspiller og så gå over til lydbøger :-) Det fungerer perfekt sammen med hækling.
Dejligt at høre det går fremad.

Fru. Ekelund sagde ...

Du har ret, Sidsel. Det er vejen frem - har også set magelige sofaagtige-motionscykler i fitnesscenteret - måske man kunne hækle der - hvis hænderne da ikke bliver for fugtige ;O)

LisBethLys... sagde ...

Hurra! Hvor er det skønt at høre... Og jeg kan rigtig godt forstå, at du har fundet andre måder at fylde din tid ud med, når du nu ikke har kunnet hækle!
Jeg tænker faktisk tit på dig... endda så sent som i morges, hvor jeg sad med en broche, der ikke ville makke ret. Jeg kom til at iagttage mine fingre, som holdt krampagtigt på den tynde hæklenål. Og så tænkte jeg på, hvad jeg dog skulle gøre, hvis mine fingre en dag fik nok af mine tåbelige krampagtigheder...
Nå, men jeg synes nu, du skulle tage og lytte lidt til Sidsel! Hun har fat i noget der med mp3-afspilleren...
Glæder mig til at se dit færdige resultat...
Kh. din "blog-nabo"!

Fru. Ekelund sagde ...

Kære "blog-nabo"

Hvor er det hyggeligt, at der går en rund i den anden ende af landet og sender mig en tanke indimellem. Og ja du skal passe på, men jeg tror på den anden side også, at havde du anlæg for at få overbelastningsskader - så havde du nok fået dem for længst. Har jeg egentlig nævnt, at jeg kan hækle for vildt i dagevis uden at mærke det mindste, når jeg er gravid? Det er altå pussigt, men altså jeg orker ikke flere graviditeter bare for at hækle, de gør ondt sådan cirka alle andre steder, end i armene ;O)

Må få kigget på de der lydbøger.

KH nabokonen

Maja Blarke sagde ...

Som en af de andre siger... lydbøger er vejen frem! Jeg hører dem på alle mulige mystiske tidspunkter. :o) Og du er simpelthen alt for sej til at hækle Rikke... laver du ikke nogle "lær at hækle"-aftener? Som en ekstra sidegechæft. :o)

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Maja!

Mange tak! Det kan da godt være, jeg skulle tage at lave en krea-aften for de hæklehungrende.

Jeg har fundet ud af, at man kan låne lydbøger på biblioteket - det tager ca. 2 min på nettet - det er genialt! Jeg bruger dem når jeg hækler og stryger mandens skjorter :O)

Ha' det godt og giv bebsen et nab fra mig.

Knus Rikke