7. apr. 2010

Hæklet hue kom endelig i brug

Denne hue hæklede jeg for nogle år siden. Desværre var den for lille til mig, så jeg pakkede den væk og tænkte i mit stille sind, at den kunne komme i brug en dag, hvis jeg fik en datter. Det gjorde jeg så for 2 år siden – nu er hun stor nok til huen, og hun eeelsker den!

Hæklet hue

Opskriften fandt jeg her.

15 kommentarer:

line sagde ...

Hvor er den bare virkelig fin. Farven og ponpon´erne er bare lige i skabet. Er vild med den! Sådan en kunne jeg godt tænke mig til min datter næste vinter. Hun hader elefanthuer. Heldigvis er går det jo den anden vej for huesæsonen.
Modtager du egentlig bestillinger? Jeg er dybt imponeret over dine hæklerier!
Kh Line

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Line - Velkommen til. Tak for alle de pææne ord!! Jeg har haft en periode på et halvt år, hvor jeg ikke hár hæklet pga overbelastede arme, så jeg hækler kun meget lidt lige nu, så jeg vil nok have svært ved at eksekvere en bestilling - men kunne da godt. Men jeg vil meget gerne lære dig at hækle. Men jeg kan se, at du har travlt med at sy - hold da op nogle lækre ting, du laver!!! Uha uha!!

Men sig til, hvis du er frisk på et hæklekursus (altså ikke noget med gebyrer eller noget - bare et møde mellem 2 krea kvinder)

Kh Rikke

line sagde ...

Hej Rikke
Det er godt nok noget af et tilbud der er svært at modstå! Det kunne være rigtig hyggeligt og det er enormt sjovt at mødes med andre bloggere. Hvor er det super at du gider det!!!! Mine hækle færdigheder kan ligge på et meget lille sted , men jeg har længe drømt om at lære noget mere.
Har ikke lige set hvor du bor henne?
Kh Line

Fru. Ekelund sagde ...

Hej igen

Jeg bor i Birkerød. Vi kunne mødes her - der eller midt i mellem. Jeg er frisk på det hele. Jeg sender dig lige en mail.

KH Rikke

Anonym sagde ...

Hvor er det bare en flot hue! Fed farve og med dejligt store pompomer. Er vild med den! Må straks lave sådan en ... eller måske vente til efteråret. Er de lavet på din pompommaskine? Var det ikke dig, der havde sådan en?

LisBethLys... sagde ...

Hej Rikke! Sikke en sød datter... og hue! Jeg skal have en lille niece til august, så jeg må lige huske, at du har en god opskrifr her, så jeg kan vende tilbage til den...
Hygge hejsa fra blognaboen...

Fru. Ekelund sagde ...

Sidsel - jo pom pom'erne er lavet med pom pom maskinen :O) Det er forresten da rigtig glædeligt at høre, at der måske kommer 2 bøger - også en til os, der ikke venter flere småkravl ;O)

LisBeth! Tak - ja hun er altså en lille godte. Hvor er du heldig, at der er udsigt til en baby i familien. Så vidt jeg husker, fungerer opskriften godt.

Kh Rikke

Micha sagde ...

ej hvor er den da bare super sød, øv jeg ikke er god til engelsk, for måtte jeg da bare lave hvis jeg var...

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Micha - tak for din kommentar og velkommen her til bloggen. Måske kan du få hjælp til at hækle efter engelsek opskrifter her: http://fruekelund.blogspot.com/2010/04/lr-at-hkle-pa-nettet.html

Det er altså et forsøg værd, synes jeg. Og du må altid gerne spørge mig om hjælp ved at kommentere her på bloggen!

Kh Rikke

Fru. Ekelund sagde ...

Jeg er blevet spurgt om opskfiten, fordi linket i indlæget ender i en blindgyde. Du kan få opskriften tilsendt, hvis du vil hækle huen selv.

Kh Rikke

ulla schmidt sagde ...

hej
hold op hvor er den hue lækker jeg kan se at du gerne vil sende opskriften den vil jeg gerne have hvis du gidder sende den til mig
på forhånd tak
hilsen ulla

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Ulla

Tak skal du have. Ja jeg vil rigtig gerne sende den. Jeg skal bare lige låne din mailadresse. Så sender jeg den, når jeg får min pc tilbage fra reperation :O)

Kh Rikke

Mette sagde ...

Hejsa det er altså bare en rigtig sød og smart hue du har lavet der :-) er det muligt at få tilsendt opskriften? min mail er mette.m.hansen@live.dk
Mvh Mette

Anonym sagde ...

Hej :) Det er en virkelig fin hue. Er det også muligt jeg må bede om opskriften?
min mail er annemettehershoj@hotmail.com

Rikke sagde ...

Hej Annemette

Hvis linket i blogindlægget ikke virker, så har jeg desværre ikke andet på den.

mvh Rikke