6. jun. 2010

Hæklet street art i Birkerød!

Jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da jeg så denne street art på Birkerød (!!!) Station. Desværre havde jeg ikke mit kamera med, da jeg - helt vantro - ramlede ind i pælen med hæklede bånd i neonfarver og vedhæftede budskaber. Heldigvis kom Birkerød Avis forbi med et kamera, så nu kan I alligevel se, at jeg det ikke bare er noget, jeg bilder jer ind.

hæklet street art

Stationsuret havde også fået uldent halstørklæde på.

Crochet street art from my local train station.

12 kommentarer:

Micha sagde ...

hvor er det bare sejt :) hyggeligt med lidt farve på stationen og dejligt avisen fik det med :)
KH Micha

Vilma sagde ...

det er bare sååå cool , tænk at nogen har taget sig tid til først at hækle og dernæst fæste fast til en en stolpe , alt sammen for at vi andre kan ha noget smukt at kigge på, hatten af for det :-)

pif paf puf sagde ...

Det er da så fint!!! Fantastisk og lige til at blive i godt humør af...

Fru. Ekelund sagde ...

Jeps jeg er helt enig med jer. Sikke et overskud der skal til for at pynte op for os andre i det offentilige rum på den her måde. Og ja - skønt, at avisen fangede det og fremhæver det positivt!

Kh Rikke

Helle Tang sagde ...

Fantastisk, vi burde pynte alle gader og stræder med hæklede og strikkede bånd ;-) sikke en fest.

LisBethLys... sagde ...

WOW! Godt, at du lige kom forbi, så du lige kunne vise det til alle os, der jo ikke lige får læst i BirkerødAvis... -Hvilket igen minder mig om, at vi desværre ikke er naboer, men heldigvis har valgt at være det virtuelt ;O)

En eller anden dag, skal jeg også ride med på "Street-art-bølgen" - dét er sikkert! Tidspunktet er desværre knapt så sikkert...

Kh. Blognaboen...

HANNE sagde ...

Absolut en herlig ide, som burde udbredes lidt mere, måske skulle man starte en lokal hæklebande, som udøver hæklegrafitti :O)

Fru. Ekelund sagde ...

Kære Helle LisBethLys og Hanne

Tak for kommentarerne - og jeg synes også kun det kan gå for langsom med at få nuldret alting ind i garn. Jeg har for eksempel udsigt til nogle halvnøgne vejtræer - dem kunne jeg godt se i noget kukørt hækling, MEN jeg har bare 1000 ting, jeg liiiiige skal først ;O)

Kh Rikke

Kardemomme sagde ...

Så morsomt da! :)Jeg vil også ha Street Art på min stasjon! Kanskje jeg burde sette igang selv hihi!! Takk for koselig kommentar inne hos meg!
Jeg må si "takk det samme" til deg fordi jeg også blir superinspirert av hekleriene dine!
Det er så moro med likesinnede! Nå har jeg lagt meg til som følger slik at jeg får beskjed så fort du har nytt innlegg!Ha en fin dag! Klemmer fra Kardemomme :))

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Kardemomme

Tak for de søde ord og fordi, du læser med hos mig fremover. Håber, at jeg snart kan fremvise en hæklet kæphest og et par tøse-benvarmere :O)

Knus Rikke

Anonym sagde ...

Kort efter at stationen blev "bombet", blev Birkerød Hovedgade det også. - Se selv; http://www.sn.dk/Birkerd-Hovedgade-bombet-med-garn/Rudersdal/artikel/67132?image=1
Hvis linket ikke virker så søg på "Birkerød Hovedgade bombet med garn", på Google.

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Anonyme!

Tak for din kommentar - som du ser her http://fruekelund.blogspot.com/search/label/Yarn%20bombing - havde jeg også selv fornøjelsen :O)

Kh Rikke