18. jul. 2010

Her i Danmark er det ikke agurketid…

English version below.

… det er ugletid! Hvis man nogensinde har kunne tale om et trendy dyr her i Danmark og i særdeleshed her i blogland - så må det være uglen! Tilsyneladende er alle er vilde med ugler. Stof med ugleprint blive revet væk, og mange af os krea-kvinder laver ugle-applikationer, uglefigurer og ønsker os ugletapet og –billeder. Hvorfor er uglen så populær lige nu? Er det fordi, den ser nuttet ud? Er det fordi, den er smuk? Er det fordi, den symboliserer klogskab? Eller er det fordi, vi smitter hinanden? Jeg har grublet en del over det, men jeg er ikke kommet frem til et svar. Hvorfor er du vild med ugler?

Ugletid

Here in Denmark, it is not silly season – it is owl season. If there ever has been a trendy animal here in Denmark and especially here in blogland - then must it be the owl! Apparently everybody loves owls right now. Many of us creative women buy fabric with owl print like crazy, we create owl motifs, owl origami and wish for owl wallpaper and owl paintings. Why is the owl so popular right now? Is it because it cute? Is it because it is beautiful? Is it because it symbolizes wisdom? Or is it because we “infect” each other? I have given it a lot of thought, but I have not come up with an answer. Why are you crazy about owls?

3 kommentarer:

Glaphuset sagde ...

Hej Rikke.

MEGET MEGET oplagt og interessant spørgsmål :o) Jeg har tænkt det samme.
Indtil fornyelig har altid synes ugler var sådan en uhyggelig fugl. Den sidder bare der som nat fuglen med sine store stirende glukker. Meeeen så kom Blogland, så røg ugler ind på 1. pladsen hos mig også :o) Glæder mig til at læse med hvorfor så mange synes ugler er "hot-ugler" :o)
Kh Anette

PUK sagde ...

Jeg kan heller ikke svare på det interessante spørgsmål, men det er vel en trend? Sjovt du lige har skrevet om ugler... jeg planlægger i disse dage en ugle-giveaway. Det kan ikke vare længe, før den er klar:)
KH Puk

Fru. Ekelund sagde ...

Kære Anette og Puk - så er jeg kommet hjem fra Legoland!

Anette - sjovt, at du har tænkt på det samme.

Puk - ja det er vel bare en trend. Glæder mig til din ugle-giveaway.

Er selv igang med at gøre klar til min første giveaway :O)

Kh Rikke
Jeg håber på flere kommentarer til emnet.