25. okt. 2010

Tudefjæs hækler julepynt

I må meget undskylde – for nu kommer jeg nok til at hælde lidt vand ud af ørerne. Dette indlæg er en slags pligtindlæg, fordi jeg egentlig ikke har den store lyst til at vise frem og dele og gøre ved, som jeg plejer. Men hvis der skal holdes liv i bloggen, så skal der holdes liv i bloggen. Til dig der ikke orker høre mig ævle løs om manglende selvtillid, arbejdsløshed og forventninger, men bare kommer for at se noget hækling – så stopper jeg her. Du, der måske har lyst til at låne mig en skulder at græde ud ved, kan læse videre her på min nye ævleblog.
Jeg er traditionen tro ikke sen til at komme igang med mine jule hækleprojekter. Juletræet her har jeg hæklet på længe, men det er så kedeligt at hækle på, at jeg sjældent tager det frem – og kun i kort tid af gangen. Her kan du se en lille smagsprøve.


Et andet juleprojekt er denne stjerne, som endnu  ikke er helt færdig.

Crochet Christmas something

Og her et lille tip – hvis man da ikke synes, det ser for skørt ud. Futter til stolene. Vores stole slider hårdt på gulvet, så jeg har hæklet futter til dem i forskellige farver. Det fungerer perfekt og der er sågar opbakning fra Hr. Ekelund.

8 kommentarer:

Lene sagde ...

Smart med futter til stolene, måske jeg skulle tage det op når vi engang er færdige med vores byggeprojekt.

Arbejdsløshed er ikke noget vi kan gøre så meget ved i disse tider, men det er sk... træls når man gerne vil have noget at lave. Leder selv efter job, og har også nogle dage hvor alt ser sort ud og jeg ikke får lavet en hylende hattefis, men bare går og sumper hen og så er der andre dage hvor strikepindene, symaskinen eller hvad det nu er der optager mig i øjeblikket bare farer derud af. Og det er overskud til at gå ud i haven og klippe lidt af de få blomster der er tilbage af og tage dem med ind i stuen.

så bliv ved med dine indlæg lige meget om der er kort eller langt imellem dem.

Knus og god dag fra Lene

Citronmoster sagde ...

Sender dig lige et lille trøste-knus og låner dig min skulder.
Kanon god ide med hæklet sko til stoleben :-)

Glaphuset sagde ...

Arj hvor sejt :o) Er du ved at hækle et juletræ ??? Det kunne jeg godt tænke mig, at se i fuld size..... ;o) Og så må jeg da lige rose dig for stolefutterne, det var dog en genial sjov idé :o)

Sender dig varme tanker og håber dagen imorgen ser lysere ud.

Stort blogfælle kram
Anette

PatchworkPassionista sagde ...

Jamen kære Rikke dog... Føler med dig!! Men du er SÅ sej og har masser at byde på, kan jeg se på alle dine sider, så du kommer stærkt igen er jeg sikker på :o)
Jeg er stadig så lykkelig for din hjælp til at få mig i hæklehopla og jeg finder stor inspiration her på bloggen, så jeg håber du fortsætter og genfinder lysten snart.
Kærligst,
Tine

LisBethLys... sagde ...

Hej Rikke! Jeg sidder lige her og er parat til en kop virtuel nabokonekaffe! You've got mail!
Knus fra din nabokone!!!

Fru. Ekelund sagde ...

Mange mange tak for jeres søde indlevende og opmmuntrende kommentarer.

Og som Tine siger, så skal jeg nok komme stærkt igen - og jeg jo heller ikke lade min blog sejle - det kan jeg jo ikke ;-)

Anette - jeg kan lige se for mig, hvad du ser for dig - et juletræ i naturlig størrelse. Det ville godt nok være imponerende. Mit juletræ bliver vist omkring 12" højt ;-)

Fortsat god efterårsdag derude!

Knus Rikke

Alice Schmidt sagde ...

god ide med futter til stolebenene

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Alice

Tak - og velkommen her :o)

Hvis jeg skal sige det selv, så er jeg helt enig. Det fungerer så godt, at jeg løbende hækler afløsere. For de bliver slidt op efter nogle måneder.

Kh Rikke