3. nov. 2010

Hexagon julestjerne

English version below.

Så er årets første hæklede julepynt færdig. Den er godt nok skuffende lidt julet, så måske bliver den til helårspynt på pigeværelset.

 

Hexagonopskriften “african flower” har jeg fundet her hos Heidi, og hos Daniela Herbertz via dette link fandt jeg stjerneopskriften.

I just finished his year's first crocheted Christmas decoration. It is not as Christmas’ish as I was hoping for, so it might end up as all year decoration in the little girls’s room.

I found the the “African flower” hexagon turorial here at Heidi’s blog and the star turorial I found via this link at Daniela Herbertz’s.

11 kommentarer:

Line sagde ...

Den er pæææn, Rikke. Sammen med lidt guldglimmer så vil englene helt sikkert synge!
Har du ikke lyst til at komme forbi mit værksted en dag? - hvis du alligevel har et erinde i byen? Jeg gir en kop kaffe!! Vi kan nørkle lidt eller bare sludre??
Kh Line

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Line

Tak for komplimentet. Og tak for invitationen, som jeg lige på stedet siger "ja tak" til. Jeg vil nemlig gerne både nørkle og sludre med dig - og se dit værksted!! Jeg mailer lige til dig, om hvornår, jeg kan snige mig ud til en fridag.

Kh Rikke

Camijo sagde ...

Hvor er den fin! Jeg vil så gerne hækle noget cool og lidt retro julepynt, men jeg kan ikke finde noget, den her er ret fin syntes jeg.

Christine sagde ...

Julet eller ej - den er FANTASTISK!
:-)

Fru. Ekelund sagde ...

@ Camijo - tak jeg er glad for at kunne inspirere!!!

@ Christine - Mange tak - skøn reaktion :-)

Kh Rikke

Anonym sagde ...

Er det pga farverne du ikke synes den er julet ? Alt behøver ji ikke være rødt/hvidt/grønt - jeg synes den er FED :-) Flot lavet.

KH Maria

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Maria

Njaaarj det tror jeg ikke - jeg får bare ikke den der julevipe af den. I rød og hvid tror jeg faktisk også bare, jeg ville finde den mere bedstemoragtig, så det er nok ikke farverne, der gør det. Men er glad for, at du kan lide den! Tak!

Kh Rikke

Helle Jorgensen sagde ...

Beautiful soft colours, Rikke.
I just had a look at your mother's collection of antique needlework tools........ WOW!!

Fru. Ekelund sagde ...

Thank you so much Helle! Wish you could see my mothers whole collection - it is huge and fantastic.

Kind regards
Rikke

Sofie Legarth sagde ...

Gud, hvor er den skøn den her stjerne!!!!

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Sofie. Velkommen og mange tak!

Kh Rikke