19. feb. 2011

Pudebetræk #1

Hæklet i Drops Alpaca. Jeg går igang med et endnu et hæklet pudebetræk senere i dag.
I used Drops Alpaca yarn. I will begin crocheting an other pillow cushion Today.

11 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Skikkelig fint, kan skimte en flott bakside også. :))

Sofie Legarth sagde ...

JUST LOVE IT!!!!!

Lise M Andersen sagde ...

Altså, jeg er da vildt med denne. Der er en rigtig flot bevægelse i farverne og måden de skifter på, samtidig med at der er ro over kombinationen... flot flot :)

Lykke sagde ...

Åh, hvor er den fin :-)

malu sagde ...

For en skjønn pute:o)
Jeg blir alltid så glad her hos deg,
du bruker så flotte farger:o)

God helg og :o)
fra meg.

LisBethLys... sagde ...

Åh, tak, søde Rikke! Der redede du mig vist! Nu har jeg haft tre runde puder til at ligge længe og vente på, at jeg fik syet betræk til dem... Hver gang jeg har nærmet mig projektet, har jeg syntes, at de så ud til at blive håbløst grimme.
Men de skal da hækles en skønne dag! Lige som din flotte og indbydende pude her. Tak for idé'en!
Knus!

Fru. Ekelund sagde ...

Maaange tak for jeres dejlige reaktioner. Det glæder mig, at I også er tilfredse med resultatet.

@ Snakkemunn - det er rigtigt, at bagsiden er beklædt med lækker Liberty Mauve

@ Lise - for mig er det et kæmpe kompliment, at du roser faveovergange. Det med faverne falder mig slet ikke let, så det det glæder mig, at du siger det!

@ LisBeth - jeg glæder mig til at se dine puder. Må jeg komme med et ønske? I så fald, vil jeg gerne se noget frihækling ;-)


Jeg kan i øvrigt berette, at den sorte kat, på billedet, kom blødende og stærkt nedkølet hjem et par timer senere. Den er nu indlagt på dyerehospitalet :-(

Kh Rikke

KirstenLN sagde ...

Superfin pude! Har du taget ud efter et fast skema eller bare på gefühl undervejs? Jeg har været inde og beundre puden flere gange på siden her og synes, farverne er u´troligt fint afstemte - også til bagsidestoffet. Glæder mig til at se den næste pude!

K.h. KirstenLN

Fru. Ekelund sagde ...

Hej KirstenLN

Velkommen til og mange tak for din kommentar!

Jeg har hæklet de første 5-6 runder efter en hvordan-man-hækler-en-cirkle-vejledning - derefter har jeg taget den på gefül. Hvilket jeg føler, at jeg er nødt til, fordi der ligesom ikke er nogle anvisninger, der passer. Det kommer enten til at flandre eller stramme, hvis jeg holder mig til en anvisning. Jeg har læst, at man som hovedregel skal lave 10 udtageninger pr. omgang, når man er kommet et godt stykke ud. Men det har slet ikke været nok - jeg har lavet mange flere. Jeg HAR så også lavet for mange udtagninger - kanten flanderede lidt, men det gjorde heldigvis ikke spor, da pudensrunding "spiste" det overskydende.

Ja den klær bagsidestoffet ret godt - og det er helt tilfældigt. Jeg har lavet en pude mere med stof i blå, grønne og gule farver, i stoffet. Det er den, jeg er gået igang med at hækle en forside til. Inspireret af det gode match mellem forside og bagside på puden her på billedet, har jeg valgt at holde den nye pude i samme nuancer som stoffet. Jeg er spændt på, om det bliver for kedeligt og "overtænkt".

Håber, at se dig herinde igen :-)

Kh Rikke

KirstenLN sagde ...

Hej Rikke

Tak for dit svar - det er ikke til at se på billedet, at den ikke er 100 % rund og passer til puden - men rart at vide, at det forholder sig sådan. Så er der måske håb for, at jeg kan hækle mig en rund pude også ;-)

Jeg glæder mig til at se næste pude også!

K.h. KirstenLN

Beate sagde ...

Den er SKØN!! Vild med den