26. feb. 2011

Ny hækle- og bloglitteratur

Min mand forstår mig. Hr. Ekelund returnerede for nyligt fra Seattle, hvor han havde været en tur i Barnes & Noble for at købe gaver til mig. Se her hvad han fandt:

Souveniers

Hæklebøger

Hæklemagasiner

Engelske og amerikanske hæklemagasiner med gyslige hækleopskrifter og masser af inspiration.

Artful Blogging

Inspirerende bloggingmagasin fyldt med lækre billeder og portrætter af bloggere.

Børnene har hver bestilt et hæklet dyr fra bogen Super Cute Crochet. En sæl til drengen og en kat til pigen:

Freddie the seal crochetedMy Melody crocheted

Mens Hr. Ekelund var i USA, kom min mor fra Jylland på ferie hos os. Hun havde dette Phildar hæklehæfte med, som hun havde fundet i en genbrugsbutik. Det er proppet med hækleopskrifter fra 70’erne, hvor lyseduge åbenbart var det hotteste. Jeg synes, de er hæslige, men ind imellem alle lysedugene findes der også små godter så som beskrivelser af specielle teknikker.

Phildar

I øjeblikket arbejder jeg på endnu et hæklet pudebetræk og de små hæklede dyr til børnene. Og så skal jeg naturligvis hækle en laptopbeskytter til min arbejdspc. Der er nok at tage fat på.

10 kommentarer:

Glaphuset sagde ...

Hold da op en skøn Hr. Ekelund du besidder :o) Der kan man da virkelig tale om en mand der forstår sin hustru ;o)

Det er lidt sjovt du skriver om de hæslige lyseduge. Sådan har jeg også altid haft det med dem, samtidig tænker jeg om det virkelig kan passe man ikke kan finde en fed måde at bruge hæslighederne ??? ;o)

Forsat god weekend.
KH Anette

LisBethLys... sagde ...

Hej Rikke! Hvor er du bare heldig! Og hvor er han da bare betænksom! Du er heldig at få sådan en ordentlig portion hækleinspiration ind af døren sammen med en sød mand...
Go hæklelyst!
Kh. din nabo i cyberspace...

malu sagde ...

Å så heldig du er, som har en mann som har skjønnt det:o)
Min skulle nok ha gått i et lite kurs hos din;o)
Gleder meg til å se hva du lager:o)

Håper du og dine har en fin helg!

Line sagde ...

Shit du har altså en mega maxi sej mand!!!! Synes det er den vildeste kærlighedserlæring at komme hjem med hæklebøger. Jeg smelter helt!!

De er jo bare for søde, de dyr. Jeg har hæklet sådan ca en halv blå gravhund som jeg da helt får lyst til at hækle venner til!! Du skal nok få lov til at se den og jeg skylder dig også at se mine kugler:-)

Stort kram
Line

Lise sagde ...

Sikke en dejlig mand du har! Lad ham læse alle disse kommentarer-- sådan en dejlig fyr fortjener at vide det fra flere. :) God hæklelyst!

Frk. Nielsen :o) sagde ...

Lucky you :o)

Mette sagde ...

Hvor er du bare heldig!!!!

Skønne skønne bøger, skøn mand, skønne valg fra bogen, ja min begejstring vil ingen ende tage... :-)

Kh. Mette

Fru. Ekelund sagde ...

Tak skal I have for alle jeres dejlige kommentarer. Jeg har vist dem til Hr. Ekelund. Og jeg ved godt, at det er noget helt særligt, min mand kan - det der med at købe hæklebøger og lingnende med hjem fra sine rejser. Jeg er en meget heldig kvinde!

Jeg er igang med at hækle sæl og missekat, men det er lidt sølle med tiden til det :-/ så det bliver nok ikke lige i morgen, jeg flasher dem.

Kh Rikke

Thomas Hermann sagde ...

Hej Fru Ekelund

Skriver til dig i forhåbning om at du kan hjælpe os .

Min kæreste og jeg har fundet den sødeste hæklede dåbskjole, men da der ikke er nogen af os der kan hækle er vi på udkig efter nogen der hækler på bestilling - mod betaling naturligvis.

Er det noget du gør eller kender du nogen der tager imod bestillinger. Det skal lige siges at dåben er om allerede 1 måned.

Du kan skrive til os på følgende mail:
thomas@thomashermann.dk

Håber meget at høre fra dig.

Mvh Thomas

Christine sagde ...

Wow med wow på! Skønne bøger, blade og fantastiske små dyr.
:-)