25. mar. 2011

Bestillingsarbejde

English version below
Som jeg fortalte i dette indlæg, bestilte mine børn hver et dyr fra bogen Super-Cute Crochet. Og i modsætning til det bestillingsarbejde, som min “blog-nabo” LisBethLys fortæller om her (jeg fik også tilbudt dette bestillingsjob), takkede jeg “ja” til opgaven og har nu eksekveret opgaven.

Crocheted seal

My Melody

Børnene er godt tilfredse og ligefrem taknemlige. Så det er nok ikke sidste gang, mor her går igang med den slags bestillingsarbejde. Faktisk tror jeg nok, at Annabella (3 år) har bedt mig om at hækle nogle kjoler til sine dukker. Men for det første tror jeg nok, at hun glemte at “spørge pænt”, og for det andet, piller hun altid tøjet af sine dukker i samme øjeblik, jeg har klædt dem på, så den er parkeret på en meget lang venteliste *blinkende smily*.

My kids ordered two amigurumi creatures from the book Super-Cute Crochet. Now I have executed the task and delivered. The kids are satisfied and even thankful for my work, which they have been following and encouraged me to finish in a hurry. I think that this will not be the last time, that I accept crochet orders from them. Actually I remember that Annabella (3 years) has mentioned that she wanted me to crochet dresses for her dolls, but first of all I think, that she forgot to ask “nicely” and secondly she always undresses her dolls immediately after I have dressed them. So that order will be parked on a very long waiting list.

9 kommentarer:

Lise M Andersen sagde ...

Nej hvor nuttet!! Når du skriver om at blive bedt om at hækle dukkekjoler kommer jeg til at tænke på en dukke jeg havde som barn. Jeg var vil med "Trolde-Sofie" og havde en helt serie hæklede kjoler komplet med hul til halen (det var en lille skovtrold med lang næse og hale som min kusine havde lavet til mig).

Sidsel sagde ...

DE er bestemt super-cute! Kender godt ambivalensen mht at hækle ting til børn i den alder.
Den miniaturemus jeg hæklede, som kunne bo i en tændstikæske og med kjole, halskæde und alles - den forsvandt sporløst efter ca. 2 timer og er stadig ikke dukket op. Luna har sikkert givet den en god lang vintersøvn bag en reol eller i en gummistøvle.

LisBethLys... sagde ...

Nåee... Hvor ER de bare blevet krammelige! Du må da så afgjort i gang med at lave ekstra "Hello-Kitty"-kjoler, når Anna Bella bliver stor nok til at sidde og fumle dem af og på selv! Det er super fedt! Jeg har stadig min "Strikke-Sisse", som min mor strikkede til mig, da jeg var barn (i stenalderen ;o)). Og jeg har også den kørepose og badedragt, som mor strikkede til... Jeg ELSKEDE det! En kørepose er forresten et godt nybegynder-påklædnings-projekt, for det er jo kun armene, der skal makke ret... Resten af kroppen skal ligesom bare ligge der og ligge...
God fornøjelse!
Kh. nabokonen <3

malu sagde ...

ÅÅÅÅÅ. Kjempe søte :o)

Ha en flott Søndag :o)

Liberta alias Pia sagde ...

De er godt nok meget, meget cute. I det hele taget er det nogle spændende hæklerier du laver.

Maria - Dressed by Maniacs sagde ...

Hej Fru Ekelund.
Faldt over dig på EMU´s hjemmeside, og ville lige fortælle, at jeg har linket til dig på min blog, for god ordens skyld :)

Maria - Dressed by Maniacs sagde ...

http://dressedbymaniacs.blogspot.com/2011/03/hvad-du-ikke-skal-hkle-og-andre-gode.html

Og selvfølgelig skal jeg lige huske linket :)

Fru. Ekelund sagde ...

Mange tak for jeres kommentarer og ikke mindst al den ispiration, I giver mig!!

Velkommen til Maria og Pia. Dejligt, at I læser med!

Kh Rikke

dagenskreativa sagde ...

Så söta det blev:)