7. jun. 2011

Savner at kommentere på jeres blogs

Det sidste par dage er det ikke lykkedes mig en eneste gang (trods mange forsøg) at kommentere hos jer andre Blogspot brugere.

Jeg fandt denne artikel her på Blogspots blog om “known issues”:

“We're investigating an issue which is preventing login and comment posting for some users, and hope to have a fix released shortly.
Thanks for your patience in the meantime. — latest update on Tuesday, May 24, 2011

Labels: comments, login, outstanding

Jeg synes det er meget, at de takker for min tålmodighed, for den er ikke eksisterende. Hrmmmph!!!

 

DSC_0489

(Pausebillede)

8 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Jeg har samme problem. Jeg logget meg inn med et annet program idag chrome og da går det greit. Kanskje du skulle prøve å laste det ned på maskinen fordi det er så irriterende og skrive kommentarer så kommer man ikke inn. :))

Lise M Andersen sagde ...

Hej Søde Rikke
Det var da noget øv at du ikke kan kommentere, med jeg fik da det meste af dit kommentar forleden (der blev dog lige hakket noget af sidste sætning af..)

Guderne må vide hvorfor det kun går ud over nogen??
Sødt foto i øvrigt.

Josefine sagde ...

Jeg har slettet fluebenet ved "husk mit log in" og så kunne jeg igen kommentere ved alle, mærkeligt, men det virkedefor mig.

Rikke E. sagde ...

Hej med jer!

Josefine - tak det skal jeg lige prøve. Du er en af dem, jeg har forsøgt at kommenter hos - uden held. Nu vil jeg prøve igen :-)

Snakkemunn - tak for tippet, men den går ikke, da min mand er en meget loyal Microsoft ansat, så ikke noget med at installere konkurrentens programmer på pc'en :-(

Lise - ja det undrer mig også mig, hvorfor det går ud over nogen og ikke andre. Det er meget mærkeligt. Det med den halve kommentar på din blog, er nok en typisk "fejl 40" - men underligt, at det lige lykkedes den dag og ikke dagen efter igen.

Kh Rikke

Rikke E. sagde ...

Til alle jer, der ikke kan kommentere. Josefines tip med at fjerne fluebenet i "forbliv logget på" (eller-hvad-der-nu-står) - det virkede for mig. Så jeg er back in business :-)

kh Rikke

Josefine sagde ...

Fedt at det virkede. Kan du så ikke gauide mig igennem hvordan jeg får lavet bloggen mobilvenænlig. Fik det ikke gjort da blogspot foreslog det, og nu kan jeg ikke finde linket.

Rikke E. sagde ...

Godmorgen Josefine. Jeg ville gerne hjælpe, men jeg gjorde det, da de spurgte, og har surfet lidt rundt uden at finde stedet. Kommer lige til at tækne på, at der er en fane et eller andet sted under indstilligner, der heddeer noget i stil med "udgivelse". Måske, er det der, du skal hen.

Kh Rikke

Anette sagde ...

Blog-teknik-bøvl er noget af det værste. Billedet får dog smilet frem.