3. feb. 2010

Kreativ blogger award

Kreativ_blogger_award[1]

For snart et par uger siden – lige inden jeg tog på 7 dages ferie i dejlige Eilat i Israel, tildelte LisBethLys mig en “Kreativ blogger award” med følgende begrundelse:

“fordi det var hendes dejlige fotos af frihækling, der vakte min allerførste nysgerrighed overfor "Blogland". Hun har utrolig mange inspirerende projekter, som er et besøg værd!”

Tusind tak for de søde ord og awarden. Jeg er oprigtigt glad fordi, du føler dig inspireret af min blog – det er netop formålet med mit sted her i cyper space.

Med awarden følger 2 opgaver: Jeg skal give den videre til 7 andre bloggere, og jeg skal skrive 7 ting om mig selv.

Først 7 ting om mig:

1. Jeg er misbruger af overspingshandlinger, men det er ok – jeg kan næsten styre det. Overspringshandlingerne kan fx. være

  • et hurtigt kig på de blogs jeg læser, hotmailen eller Facebook inden jeg skal igang med en større opgave på arbejde eller herhjemme
  • 5 minutters kramme-hygge med babyen (hmmm hun bliver 2 år i morgen) i sofaen inden madlavning
  • afkalkning af vandhanen inden sengetid lørdag aften (hvor sindssyg rengøringsmaniac er man så lige?)

2. I sidste uge dykkede jeg for første gang. Formålet var at “dykke med delfiner” – men dykket i sig selv, blev hovedattraktionen for mig. Det var meget grænseoverskridende at trække vejret under vand i 25 min, når man aldrig har prøvet det før.

3. Jeg har 3 tilbagevendende drømme:

  1. Opdager pludselig, at jeg har glemt min hest i månedsvis. Den har bare stået på rideskolen og gloet ind i en væg. Og så går den vilde tur for at komme derhen – men alt går galt. Paniiiik!!!
  2. Opdager pludselig, at jeg har glemt min kanin i sit bur ude i drivhuset en hel vinter. Paniiiiik!!!
  3. Ser et fly styrte ned – og ser tydeligt mennesker falde ud. Sorg!!!

4. Jeg er gift med en med Hr. Ekelund, der gik en klasse over mig på Brovst Skole. 15 år senere – sendte jeg ham en sms, og så blev vi gift (lidt senere altså).

5. Jeg drømmer om en dag at kunne kombinere min kreativitet med mit talent for koordinerende adm. arbejde i ét job.

6. Jeg er fuldstændig vild med New York og har rejst derover mindst en gang om året ind til 2003. Har ikke været der siden og savner det SÅ meget, men har alligevel ikke lyst til at rejse derover med små børn.

7. Jeg kan ikke holde sørgelige film ud. Jeg brød endeligt med sørgelige film, efter at have stor-hulket over “The pianist” i biografen. Så hellere se “Dum dummere” …

… Så de 7 blogggere, jeg har valgt at give awarden videre til:

Kardemomme, der skriver på Huset ved bekken – bl.a. fordi hun viser sine fantastiske loppefund og kreative projekter

Puk - The Puk Projekt – bl.a. fordi hun er en vaskeægte hæklehaj, der laver de fedeste ting – for det meste et strejf af humor. Og så har hun bare god smag (synes jeg).

Karen - Karen Klarbæks Verden – bl.a. fordi hun er så KREATIV og PRODUKTIV. Og så er hun endda så generøs, at hun skriver opskrifter og deler dem med os andre – gratis!

Sidsel - På krogen – bl.a. fordi hun tager hækling alvorligt og laver nogle fantastisk flotte ting. Tilsynelandende er ingen hækleudfordring for stor til Sidsel.

Christina - Rapedikke – bl.a. fordi hun skriver sådan nogle sjove, søde og ærlige historier fra sin hverdag.

Kristina - Karkovski – bl.a. fordi hun viser inspirerende billeder fra sit hjem og af sine kreative projektter, der altid er SÅ lækre.

Rakel - Fruens syslerier – bl. a. fordi hun er så pi…dygtig til til boligindretning og viser os dejlige billeder fra sit farvestrålende hjem.

Nogen af jer har vist modtaget awarden fra andre, men jeg besluttede, at det ikke skulle afholde mig for også at give jer den.

Ingen kommentarer: