3. dec. 2010

Breaking news – ny hobby overgår hækling

Enligsh version below
Ja, den er god nok. Jeg har fået en midlertidig hobby, der overgår hækling: Hysterisk rengøring af hver eneste flade i det 210 kvm nye hus. Der bliver ikke meget tid til at hækle i december, for jeg kommer til at tilbringe rigtig meget tid med at gøre rent i vores nye dejlige hus. Det kunne være, jeg skulle tage nogle billeder, så I kan se. Det gør jeg lige. Men de aftner, hvor det er Hr. Ekelund, der har tjansen i huset – og jeg er hjemme ved de sovende børn, vil jeg hækle på mit hyggelige pudeprojekt.

IMG_1441

 

Breaking news – new hobby surpasses crochet:

We just got the keys for our new house, so my new hobby is: Hysteric cleaning of every single surface in the 210 sqm house, so that won’t leave me much time to crochet in December. If I find time to crochet, while staying at home looking after the sleeping kids and Mr. Ekelund working in the house, I will work on my lovely pillow cushion project.

3 kommentarer:

Citronmoster sagde ...

Hvis din vej skulle falde forbi, så er du mere end velkommen til at udføre din nye hobby her ;-))
God fredag :-)

Tina Liel sagde ...

Tillykke med det nye hus. Hvor dejligt for jer♥ Dit pudeprojekt ser flot ud. Branden hernede er ganske forfærdelig - alle de døde og det smukke Carmel område! Hvis du ikke vinder i Marolles give away vil jeg da gerne "strikke" en blogheader sammen til dig efter ønske - du siger bare til♥ Ha en dejlig weekend.

Fru. Ekelund sagde ...

Citronmoster - lyder godt, at der er noget at tage at på for en sindsyg rengøringsmaniac som mig :O)

Tina - Mange tak. Det er rigtig dejligt men også skræmmende med så store forandringer. Og det der med blogheader - det lyder da helt for vildt fedt. Vil du virkelig det, det har jeg ønsket mig længe? Tusind tak! Jeg tænker lige lidt over, hvad jeg vil inspirere dig med og skriver til dig.

Super god weekend til jer!

Kh Rikke