4. dec. 2010

Hæklet OL hue

English version below
Den ene dag erklærer jeg, at nu har jeg ikke tid til at hækle. Den næste dag viser jeg denne “svenske OL hue”, som blev hæklet i går på vores allerhelligste familliehyggeaften. Opskriften fandt jeg her. Hvis du undrer dig over, hvorfor jeg sidder her og skriver, i stedet for at udføre hysterisk rengøring nede i huset, er forklaringen, at Hr. Ekelund ligger med en slem slem  lungebetændelse, og børnene gad ikke være i huset mere end et par timer. Det kan jeg ikke bebrejde dem – de er kun 2 og 5 år.

Crocheted Swedish OL Beanie

One day I declare that I do not have time to crochet. The next day I show this "Swedish Olympic Games beanie", which was crocheted Yesterday on our most importent family evening of the week. I found the patterne here. If you wonder what I am doing at home in stead of doing hysteric cleaning of the new house, the explanation is that Mr. Ekelund has a bad case of pneumonia, and the kids only agreed to stay at the new house for at couble of hours. They are only 2 and 5, so I can’t blame them.

6 kommentarer:

LisBethLys... sagde ...

Hej Hækle-Rikke! Hvor er den flot! Hvad har du hæklet den i? Måske var det lige præcis dén model, jeg skulle hækle til Tobias. Jeg synes tit, det er svært at finde noget hæklet, der kan bruges til drenge. Hæklerier får så let et feminint udtryk.
God bedring med gemalen!
Kh. "Nabokonen".

Fru. Ekelund sagde ...

Hej LisBeth. Jeg kender problemstillingen med det tøsede outcome af hækling. Jeg har også skånet Elias ret meget. Den er hæklet i Drops Eskimo.

Tak mht god bedring - jeg tør dårligt tjekke, hvordan tilstanden er her til morgen - har ikke set ham vågen endnu, og er bange for, at han får galloperende depression, hvis han skal have en dag mere med høj feber!

Kh Rikke

Tina Liel sagde ...

Uh lungebetændelse!! God bedring til ham! Havde selv lungebetændelse da vi flyttede ind her efter at have renoveret huset og sådan en gang lungebetændelse er altså slemt. Du siger bare til hvis du finder ideer til blog header♥ KNUS

Lise sagde ...

Hej Rikke,
Død imponerende at du er så super kreativ med hæklenål. Tak for din posting på min blog.
:)

fisefornemme Pernille sagde ...

Skøn hue :-)

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Lise velkommen her! Mange tak for din kommentar!

Og Tak Pernille!

Kh Rikke