23. dec. 2010

Julehilsen / Christmas Greeting

 

Nu hvor julefreden er ved at sænke sig i mit hjørne af verden, vil jeg gerne takke alle, der læser med her på bloggen og ønske jer og jeres kære

Glædelig Jul & Godt Nytår

clip_image002

Thank you so much for reading and returning to my blog!

I wish you and your dear ones

Merry Christmas & Happy New Year

11 kommentarer:

Lise M Andersen sagde ...

Tak og i lige måde. Vi ses i det nye år!

malu sagde ...

God jul til deg også:o)
Håper du får en fin nytt års aften:o)
Klem fra Bergen:o)

LisBethLys... sagde ...

Godt hus og nytår til dig, søde nabo... Jeg glæder mig til I er kommet godt ind i det nye hus og det nye år... Og du forhåbentlig lige pludselig får tid til at smide dig et eller andet sted med en hæklenål og slappe af, hvorefter du smider et indlæg her på bloggen. God flyttekamp!
Kærlig hilsen LisBeth.
(Din nabo i blogland, der altid har et par dråber virtuel kaffe på kanden...)

Lene, TingOgTanker sagde ...

Jeg er lige begyndt at hækle og jeg er vild med det.
Foreløbig er jeg ikke så dygtig, og må hele tiden hen og finde papirene frem om de forskellige masker, men det går fremad.
Og nu finder jeg så dig, der er åbenbart er et hækle-unikum...jeg har "hæklet" mig på dig nu :-)så det kan være du høre fra mig, når det går helt i hård knude.

Tina Liel sagde ...

Godt nytår til dig og dine! Håber at I har haft en dejlig jul (i et meget rent og dejligt hus hi hi) og at du ikke er alt for trær. Knus

Kirkesjov sagde ...

Hej! Fanldt over dig da jeg googlede en hæklet rugbrødsmad! Så fine dine madder er - har du opskrifter du vil dele eller ved hvor man kan købe?

Lækker blog - her skal jeg da følge med.

Kh. Mette

P.S. Kig endelig forbi hos mig - måske min give away er noget for dig :-)

Fru. Ekelund sagde ...

Hej alle jer søde damer, der har ønsket mig godt nytår. Rigtig meget i lige måde!

Jeg er flov over, at jeg først takker nu, men indflytning og studiestart har revet tæppet helt væk under mig. Vi er langt fra på plads i det nye hus, men GOSH hvor er det dejligt - altså lige undtagen den detalje, at den ikke ligger klods op af institutionen, som det gamle hus gjorde. Turen med 2 børn i cykelanhængeren på en cykel, der takker over er mildt sagt pisseirriterende.

@Lene - velkommen til. Du spørger bare, hvis der er noget hækling, der driller :o)

@Mette også velkommen til dig. Godt du fandt mig! Jeg har ikke skrevet opskrift på madderne, men dem hækler du da bare - jeg kan se, at du er en haj!

De varmeste hilsner og TAK fordi, I læser med og kommenterer.

Rikke

ps: det bliver nok lidt sølle med kommentarer fra mig i den kommende tid. Jeg når ikke at læse alle jeres dejlige blogs, men jeg lover at vende tilbage - for vildt!

Kirkesjov sagde ...

Hej igen

Suk - det er jo ikke mig, der har hæklet abe.... men her i weekenden kastede jeg mig ud i mit første garnnøgle - og jo jo, der kom da noget ud af det. Men synes der er urimelig langt til et lækkert stykke smørrebrød :-) Måske om 10 år...

Kh. Mette

Fru. Ekelund sagde ...

Hej Mette

Åh du har ikke hæklet aben - ja jeg har jo som sagt meget om ørerne lige for tiden - og drager nogle gange mine egne konklusioner ud fra billederne på jeres blogs. Men altså Mette - du må bare sige til, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med ok? Skriv bare påthunbo65'snabela'hotmail'prik'com

Hvis du er dedikeret, lærer du lynhurtigt at hækle. Men det ved du måske allerede :O)

Kh Rikke

Line sagde ...

Synes altså stadig det er fuldstændig crazy det træ. Selv om julen er overstået er jeg stadig ikke kommet mig over dit værk!

Fru. Ekelund sagde ...

Ha ha Line - og du har endda mig med det på hovedet! Jeg er forresten svært utilfreds med, at jeg ikke har set dine hæklede julekugler ;-) Får man aldrig love til det?

Kh Rikke